sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Tampere - Helsinki

Eedu ja Ripa korson metissä













Okei , ei oo Kajaani reissun jälkee kerenny tännkkää mtn heitellä ni heitetään nyt sit enemmän ja vähemmän enemmän. Eli Lauantaina Litovaaran Aku tuli tänne meijän hoodeille lahteen kuvaamaan jotain urbaani reili juttua ja se meni erittäin mukavasti , mutta jakson näkee vasta ens kauden als:sissa. Sunnuntaina poljettiin ittemme Tampereelle kuvailemaan kaiteita ja sekin meni tosi nappiin , paitsi Tommi sai tuhkakupin selkäänsä ja flunssan vielä päälle ja ihan syystäkin koska väitti , että oli -30 astetta pakkasta ? , mutta saatiin kuiteski kovaa piuhaa sieltäkin , mutta stilli kuvia ei ole , koska fotosuuttaajamme Ville oli kipeänä himassa ja tais siinä olla jotain muutakin , mutta ne sikseen.


Torstaina lähettii Helsinkiin päin vetelee reilejä ja jumala suosi taas vaihteeksi aivan loistavan kelinkin siihen tarkotukseen. Korsossa kävästiin vetää puureiliä , josta tuli ihan hyvää matskua memorikardille ja sen jälkeen suunnattiin ittemme espooseen ja sieltäkin löyty jotain ihan kivoja härdelleitä eli hyvä niin.

Double Troublen kuvaukset etenee kuitseki helkutin hyvin ja pari kokonaista parttia on jo kasassakin. About 3 Viikkoa aikaa vielä kolistella kaiteita ja sen jälkeen lähetään 5 päiväks Lappiin kuvaamaan ja seuraavana viikkona lähetään sitten ukkohallaan ja siellä päätetään kuvaukset ja sen jälkeen leffan käsittely jääkin Korhosen Juson hoidettavaksi , mutta siitä kirjotellaan sitten myöhemmin


Ripa fs bs Espoossa













Toivasen Olli joka naisen kolli ja sw fift







Ei kommentteja: