sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Jyväskylä urban



Johan oli viikonloppu . Torstaina vietettiin melkein yö vääksyn jäähallin takana olevalla seinällä kuvaten paria nimeltämainitsematonta trikkiä , mutta saatiin kuitenki päälle ja kaikki meni hyvin. Perjantaina oltiin mukkulassa vetämässä kinkki reiliä ja betoni muuria jotka meni kanssa ihan nappiin ainakin muutamalta tyypiltä.

Lauantaina lähettiin about 10 aikaan Jyväskylään ja matka meni rattosasti ollin jetalla ja hauskaa oli koko automatkan ajan. Saavuttiin mestoille niin käytiin eka katsomassa spotteja mitä kaikki haluaisivat vetää. Mentiins sitten yhdelle 38 portaiselle puureilille mikä oli erittäin hauska vetää heti 12 aikaa aamulla. Sitten mentiin tourulan mäkkiin safkaamaan ja sen jälkeen mentiin teatteri talon kinkki reilille , jossa oli pikkuinen tökki keskellä ja uusi maalipinta joten jätettiin väliin. Sen jälkeen käytiin taas katselemassa spotteja , mutta ei löytynyt oikeen mielesitä joten mentiin sitten varmasti Jyväskylän tunnetuimmalle spotille. Punainen tiililedge jossa oli pelti päällä osottautui melko hankalaksi vetää , sillä ledgen tasainen osa oli hieman vääntynyt viistoo joten siitä oli hyvä lentää selälleen ! Pari shottia saatiin nauhalle ja myös hyvät pannut ja hyvä mieli.

Riku Länsiö ja Tatu Toivanen lähtee joulun aikoihin Rukalle kuvailemaan hyppyreitä ja jotain wallride juttuja ehkäpä. Ripa , Eetu ja Olli suuntaa joululomalla myös jonnekkin kuvailemaan jotain urbaani juttuja ja sen jälkeen Niko Savolainen ja Riku Länsiö lähtee Burton Eeuropean Openeihin , Laaxiin shoottailemaan kanssa jotain videolle. Perjantaina olis tarkotus lähteä heinolaan kuvailemaan ja sen jälkeen tampereelle ja kuopioon eli siinä on suunnitelmaa loppu joulukuulle.

Ei kommentteja: