lauantai 17. tammikuuta 2009

Reilit kolkkuu

Noh ei menny viikonloppu ihan suunnitelmien mukaisesti , sillä piti lähteä Tampereelle kuvailemaan kaiteita , mutta siellähän oli melkein kesä , joten jätettiin väliin ja siirrettiin toiselle viikonlopulle. Uskallettiin kuiteski Lahteen mennä reilejä vetämään. 8:30 soitti tänä aamuna kello ja siitä mentiin Tommin kyydillä messilään kuvailemaan hyppyriä ja sen jälkeen sellaselle reilille jolla on aina jotain meitä vastaan eli sinne ei enää ikinä luultavammin. Sen jälkeen mentiin Citypizzaan vetää taas safkaa ja lähettii toiselle reilille ja siellä viihdyttiinkin sitten erittäin pitkään , jonka jälkeen mentiin vetää vielä spine ramppia , joka oli kyllä päivän hauskin kohta. Kattellaa mitä saadaan ensviikolla aikaseks vai saadaanko mitään ? sen näkee sit

lauantai 10. tammikuuta 2009

Burton European Open 2009


Tänään tuli sellanen info , että Länsiön Riku oli päässyt slopestylessä 4 finaaliin ja Savolaisen Niko oli 8 ! Eli hyvin on pojilla mennyt ja olivat kerenneet jo parkkia kuvata ja kuulema jotain putsku juttuja ja huomena lisää powderiii ! Ens viikonloppuna on reilien katsastus Tampereelle eli sitä odotellessa. http://www.opensnowboarding.com/ Siellä lisää kilpailusta !

lauantai 3. tammikuuta 2009

Hyvinkää - Riihimäki shoot



















Joo eli kävästii eilen Hyvinkäällä ja Riihimäellä filmailemassa jokunen reili. Heinola reissun jälkeen ei oo tullu kerettyy tännekkää oikee mitään heittää ni heitetään nyt sit saman tien vähä enemmän. Tatu ja Länsiön Riku tuli toissapäivänä Rukalta takas tänne etelään ja olivat saaneet kuulema siellä ihan muutamia hyviä otoksia. Eilen aamulla otettiin Ollin auton nokka kohti Hyvinkäätä ja tarkotuksen oli mennä sinne kuvailemaan reilejä ja muuta hauskaa.



Kello oli jotain 12 ku lähettiin Lahesta ja siellä päin sessarit alotettiin vasta 6 aikaa , enkä kyllä tottapuhuen ittekkään tiedä miten se voi olla ees mahdollista mut joo. Lähtiöinä oli Tatu , Riku , Olli , Eetu ja Länsiö joka tuli hyvinkäältä kyytin bostailee. Ekaks mentiin Hyvinkään tuplaputki kinkki reilille johon Toivasen Tatu pisti sellasen ihme sirkus trikin pystyyn , että sitä ei ole varmastikkaan kukaan tehnyt ikinä mihinkään saati sitten siihen. Sitte otettii auton nokka kohti Riihimäkeä ja veli Länsiön neuvoillahan me sinne sitte löydettiin.
Heti alkajaisiksi tuli vartija meille vittuilemaan ja soitti poliisit ja sieltähän ne sitten tuli ja totesi
" jos jätkät jaksaa tälläsellä pakkasella lapioida jotain helvetin hankea ni annan luvan jäädä " eihän siinä muuta kun kiitettiin kovasti ja jatkoivat matkaansa siitä muualle. Vartija oli toista maata ja ei ymmärtänyt kun puhuuttiin ledgestä ja ländistä niin vartija sanoi " puhukaa v*ttu uees suomea ".




Heti kun yksi ongelma saatiin ratkaistua niin eiköhän jo heti Eetun mami soita ja ihmetteli missä viivyttiin ( Eetun äiti = Reissun pilaaja ) no eiköhän se sitten lähteny siinä 1 aikaa yöllä hakemaan Riksusta Eetun kotiin , mutta ehkä parempi niin , koska automatka oli muutenki aika tiivis. Lisäks meille oli vielä akut tyhjinä kameroista ni piti ottaa generaattorista virtaa koko ajan ja pakkasta oli se -11 astetta.
Lähettiin Riihimäeltä pois 3 aikaa yöllä ja en taas tiedä miten tää voi olla mahollista , mutta oltiin puol 7 aikaa aamulla kotona. Oli muuten tosi jees päivä ku saatiin ihan hyviä shotteja ja flunssan päälle. Länsiön Riku ja Savolaisen Niko lähtee Tiistaina Burton European Ouppeneihin ja ottivat meidän kameran mukaan kun nykyään olla niin nirsoja , että kelpaa vain HD laatu , mutta eiköhän pojat saa sieltä ihan hyviä hyndä ja putsku juttuja. Tää oli samalla Eetun,Rikun,Tatun ja Ollin " Day in the reils " juttu