maanantai 22. joulukuuta 2008

double trouble fotoshuuttailuu


huhankei tänää oli aivan s**t*n*n huonot reili sessarit mut eivoi mitään ku veri vetää itään eli toisinsanoen ens kerralla paremmat. Vaihettiin blogin osoite koska tää blogi on kuiteski suunnattu vaan double trouble leffaan koskeviin asioihin ja ens vuonna oma juttusa eli sillon uus , mutta siitä sitten myöhemmin. Tosiaan sen verran voin tähänkin mestaan aka bloggeriin heittää , että juteltiin tossa meidän editorin/ directörin kanssa ja kelattiin , että tän vuoden leffa on vähän vielä ehkä pikkasen tällänen " kaavoihin kangistunut " leffa , mutta ei ihan kuiteskaa eli jotain uutta keksitään , mutta siis pointti on se , että tän vuoden leffa on enemmän trikeiltään sellanen vähä panostuksekkaampi ja ens vuoden leffa tulee olemaan sitten aika lailla erilainen , mutta spekutetaan sitä sitten myöhemmin. Tänään tosiaan oli kuiteski ihan hauksat intro kuvaukset ja Eedu näppäs pari ihan huligaani fotoo tuol sillan alla eli laitetaan näkyville niin kaikki näkee kuinka kovia jätkiä me oikeesti ollaan. NO EI

sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Jyväskylä urban



Johan oli viikonloppu . Torstaina vietettiin melkein yö vääksyn jäähallin takana olevalla seinällä kuvaten paria nimeltämainitsematonta trikkiä , mutta saatiin kuitenki päälle ja kaikki meni hyvin. Perjantaina oltiin mukkulassa vetämässä kinkki reiliä ja betoni muuria jotka meni kanssa ihan nappiin ainakin muutamalta tyypiltä.

Lauantaina lähettiin about 10 aikaan Jyväskylään ja matka meni rattosasti ollin jetalla ja hauskaa oli koko automatkan ajan. Saavuttiin mestoille niin käytiin eka katsomassa spotteja mitä kaikki haluaisivat vetää. Mentiins sitten yhdelle 38 portaiselle puureilille mikä oli erittäin hauska vetää heti 12 aikaa aamulla. Sitten mentiin tourulan mäkkiin safkaamaan ja sen jälkeen mentiin teatteri talon kinkki reilille , jossa oli pikkuinen tökki keskellä ja uusi maalipinta joten jätettiin väliin. Sen jälkeen käytiin taas katselemassa spotteja , mutta ei löytynyt oikeen mielesitä joten mentiin sitten varmasti Jyväskylän tunnetuimmalle spotille. Punainen tiililedge jossa oli pelti päällä osottautui melko hankalaksi vetää , sillä ledgen tasainen osa oli hieman vääntynyt viistoo joten siitä oli hyvä lentää selälleen ! Pari shottia saatiin nauhalle ja myös hyvät pannut ja hyvä mieli.

Riku Länsiö ja Tatu Toivanen lähtee joulun aikoihin Rukalle kuvailemaan hyppyreitä ja jotain wallride juttuja ehkäpä. Ripa , Eetu ja Olli suuntaa joululomalla myös jonnekkin kuvailemaan jotain urbaani juttuja ja sen jälkeen Niko Savolainen ja Riku Länsiö lähtee Burton Eeuropean Openeihin , Laaxiin shoottailemaan kanssa jotain videolle. Perjantaina olis tarkotus lähteä heinolaan kuvailemaan ja sen jälkeen tampereelle ja kuopioon eli siinä on suunnitelmaa loppu joulukuulle.

tiistai 2. joulukuuta 2008

Day in the reils Tommi Kujala


Okei, Lauantai 22.2.08 klo 10:23 tuli viesti " Onko tänää reili ? " eikain siinä muu auttanu ku reilille lähettii. Porukka oli Tommi,Eetu,Riku ja Tatu. Mentiin sitten Eetun ja Tatun kanssa citymarketin pihalle veinailemaan , että tommi tulee neliveto volvollaan meijät hakemaan.mentiin sitten siitä yhdelle kinkille minkä Tommi oli Tähystänyt joskus aikoinaan. Purettiin kamppeet ja Eetun kanssa luistettiin työstä tavanomaan ja menimme pikkuselle happihyppelylle kyseisen rakennuksen taakse.Tommi ja Tatu laitto kaiken valmiiks ja ei muutaku vetämään. Tommille omistettiin spotin löytämisestä ekavuoro ja meikäläinen oli sitten hiihtopipo päässä ja sormet vitun jäässä kuvailemassa tien toisella puolella. Eetu ja Tatu rykivät Tommille vauhtia minkä kerkisivät ja Tommi yritti parhaansa mukaan niilläkin paskoilla vauhdeilla saada reiliä loppuun.

Muutaman yrityksen jälkeen Tommi laittoi panoksia kovemmaks ja fiftarista olikin jo seuraavaksi hakusessa libslaid 270. Sen jälkeen laitettiin Tatu vetämään ja Tommi filmaamaan ja sekin onnistui joten kuten. Kaikki yritti kinkkiä , paitsi Eetu joka oli aika jäissä. saatto olla darra. en sit tiiä.

Sen jälkeen vaihdettiin taas kuvajaa ja vetäjää , kunnes Tatu tumpelo tipautti vidiokameran maahan. Sen jälkeen alko tulla pimeä ja kelattii mennä täyttämään vatsanpohja CityPizzaan. Ja kyllä se täyttykin. Tommi vetäs jonkun kebabin lärviinsä ja huus atella tilatesaan et " litra maitoa !". Sen jälkeen jatkettii matkaa seuraaville sessareille aten ( kuvaaja) kanssa ja Tommi lähti hiihtelemään kohti himaa kun akka ootteli ja aika äkäsissä tunnelmissa. Sitten mentiin Vääksyyn , mutta siitä lisää sitten myöhemmin. Eli täs oli eka " Day in the reils" ja seuraava tulossa pian. kuvat : Atte Mattila